mateut

Ieri s-a bătut și ultimul cui în sicriul lui Voiculescu. De fapt, e impropriu spus s-a bătut. Pentru că, mai exact, Gheorghiță Mateuț, avocatul său, i-a bătut ultimul cui, în ultimul proces pe care îl mai putea pierde. Pierdut exact, dar exact la fel cum le-a pierdut și pe celelalte, singurele sale argumentații fiind amânările, băsescu și justiția trădată.

Ceea ce ne aduce, pe drept cuvânt, niște întrebări. Gheorghiță Mateuț a câștigat vreodată un mare proces? De ce i se spune lui Gheorghiță Mateuț Maestru? Odată cu avansarea în vârstă, devii automat maestru? De la ce vârstă?

Plus întrebarea cea mai interesantă:
De ce a ales Voiculescu să joace, până la final, cartea pierzătoare numită Gheorghiță Mateuț?

În altă ordine de idei, trebuie să fii complet cretin să crezi că ar exista în țara asta un judecător care să îl scape pe voiculescu, în acest moment. Pentru că judecătorul ăla ar trebui ca, după verdict, să își schimbe locul de muncă cu unul de țesătoare la apaca, altă carieră nu ar mai fi prins în românia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.