Nu vreți să știți ce nașpa se circulă prin oraș. E plin de Wole care au ocupat străzile și iau zăpada, ca să lase numai bună gheața de dedesubt, să poți patina și tu ca lumea, cu tot cu caucioacele tale de iarnă, nu așa, glumițe.
Desigur, Wolele nu încarcă zăpada undeva, o strâng pe marginea șoselei și pe trotuare, ca să se distreeze șoferii la plecare și pietonii la plimbare.

În aceste condiții mergeam eu pe Râmnicu Sărat, cân deodată văd în fața o tipă care mergea flexă pe mijlocul străzii. Adevărul e că nu avea unde să meargă, trotuarul plin, accesul la trotuar ocupat de bolovanii puși de subordonații primăriei. Așa că am încetinit și am așteptat să ajungă în dreptul unei alveole, să se poată trage deoparte cât de cât.

Doar că domnișoara ajunge în dreptul alveolei, trece de alveolă și îi dă tot înainte. Nu avea cum să nu mă vadă, era noapte, farurile băteau în ea, eram la 3 metri distanță, adică ce făcea ea era nesimțire. Logic, am claxonat-o.
Replica?

Ce ai bă, ți s-a făcut de pizdă?

Femeia era grav convinsă că eu nu mai puteam de dragul ei și îi dădeam claxoane. Desigur, nu vreți să știți replica, sunt indecent și misogin.

PS: Poate data viitoare vă povestesc de vacile cu cabină care trec strada cu gluga în cap, fără să se uite în stânga și în dreapta, pentru că e dreptul lor și sunt pe trecere de pietoni…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.