blaga-predoiu-gorghiu

Cu câteva zile înaintea alegerilor, Cătălin Predoiu flutura niște hârtiuțe unde avea sondajele de opinie care îl dădea singurul contracandidat împotriva lui Firea, cerând ritos retragerea lui Nicușor Dan, pentru a unifica dreapta și pentru a o învinge pe Firea.

Rezultatul de ieri arată că, de fapt, Predoiu a strâns jumătate din voturile lui Nicușor, fiind EXTREM de departe de orice posibilitate de a înfrânge pe cineva. Și aici nu pot fi decât 2 variante. Predoiu a avut la dispoziție sondaje false, făcute din burtă pentru partid, sondaje care să le ia banii și să îi liniștească sau varianta cea mai probabilă, totul a fost doar teatral, Predoiu nu a avut nicio secundă intenția de a se retrage, doar blufa, încercând să îl scoată din cursă pe Nicușor Dan.

În ambele variante, Bucureștiul a pierdut cu brio în fața pensionarilor PSD, care s-au mobilizat glorios și au votat-o pe prea fătătoarea de acum primăriță a orașului, în timp ce tineretul zburdalnic rupea vama și muntele în două, pentru că, se știe, îi dăduseră like lui Nicușor pe facebook, treaba era ca și rezolvată.

Într-o țară normală, conducerea PNL era demult demisionară deja, Predoiu își căuta de muncă prin alte domenii, uitând deja că a avut vreodată tentative de politică.
Fiind în românia, aștept cu interes discursul triumfător al Alinei Gorghiu, păsărica pusă de Iohannis șefă la PNL, cu intenția vizibilă de a distruge partidul, discurs în care va remarca victoria PNL-ului, în general și cum că e clar că la alegerile din toamnă, PNL e primul în opțiunea electoratului. Și, desigur, va mulțumi colegilor, care și-au făcut datoria cu prisosință.

Hai, că mai e puțin și joacă împreună cu Ciuhandu la matineu. Pentru că nu degeaba le spune partide istorice. Locul lor e la muzeu.