Câteva impresii, după primele zile de comentarii gold.

– rromânii au plăcerea deosebită de a fura ceva. Indiferent ce. Nu mai avem voie să comentăm cu link? Nu e problemă, ce contează că e blogul omului și cam are dreptul de a decide orice e legat de el, noi avem dreptul inalienabil de a primi gratuități. Și atunci comentăm cu numele blogului la semnătură. Nu mai suntem vasile, suntem vasile.ro

– În concluzie și totalmente logic, absolut toate comentariile sunt în moderare, rămânând la liber cele ale userilor înregistrați. E mai mult de muncă pentru mine, pentru că dacă lipsesc jumătate de oră de la net, am de aprobat 100 de comentarii, dar satisfacția de a le da peste nas inventivilor e prea mare.

– Am fost rugat la început să introduc un câmp numit Titlu Link, pentru ca linkurile să fie frumoase, elegante. Prin urmare, s-a trecut la linkuri de business, la căcaturi gen PROFITĂ DE OFERTĂ!!!! și alte mizerii. Normal, câmpul dispare, veți băga frumos linkul simplu, să se vadă cu ochiul liber către ce se linkuiește. Nu mă enervează nimic pe lume mai mult decât minciuna și inducerea în eroare, cu atât mai mult când se întâmplă pe tarlaua mea.

– 2 articole interesante pe tema comentariilor cu plată, 1 și 2. e interesant cu unii consideră că crește spamul, deși nu mai comentează nici unul din cei ce deversau aici tone de monosilabisme, doar pentru a-și lăsa linkul. Și mai interesant e că au un dinte împotriva ideii exact oameni cărora le-am dat cu flit în trecut. Deh, eleganța nu se învață la hrănitul porcilor.