Succes monstru in Romania, odata cu venirea Formulei 3 pe circuitul de langa casa poporului. Nebunie, zeci de mii de oameni se inghesuie in gradene, sa vada, sa atinga pilotii, sa miroasa fumul gazelor de esapament.

HAHAHAHAHA. NOT!!!

Ca de obicei si ca orice lucru facut/organizat in romania, a fost un fiasco.
In primul rand, pretul mare al biletelor a fost total prohibitiv. Nu a venit nimeni in tribune. Pana la urma s-au hotarat sa lase accesul liber, de jena fata de saracii piloti, care concurau pentru ploaie si catei.

Catei care ma aduc la urmatoarea gafa de proportii, intrarea unui caine pe pista, exact in timpul competitiei. Cum ar fi sa se intample asta la Sepang sau Hockenheim? Cred ca tot staff-ul si-ar fi dat demisia, s-ar fi cerut scuze publice, etc. La noi…s-a ras condescent, si s-a mers mai departe. Nu e nimic, suntem obisnuiti sa ne facem de ras. Si desigur, acei caini nu pot fi exterminati, pentru ca, nu-i asa, suntem umani si avem asociatii pentru protectia javrelor de care e plin Bucurestiul.

Traseul cursei a fost varza, saracii piloti nu aveau practic pe unde sa mearga. Cred ca viteza maxima atinsa era in jur de 60 la ora. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca daca o masina avea un accident, practic se oprea cursa, ca nu aveau pe unde sa treaca celelalte.

Ultima faza, cu adevarat misto, si tipic romaneasca, a fost asfaltul. Sareau saracele masini in toate directiile, trepidau, isi loveau spoilerele de pamant. De ce? Pentru ca asfaltul avea deja gropi. Fiind de o compozitie extrem de proasta, asa cum ne-am obisnuit in romania, s-a infundat la trecerea masinilor, rezultand celebrele gropi bucurestene. Nu mai tin minte, pe ce blog am comentat, inainte de deschiderea curselor, ca ar fi misto sa se sparga asfaltul prietenului Casuneanu, cel ce are contract pe viata cu primaria bucurestiului, fiind prieten cu Basescu. Cred ca el nu si-a plimba Bugatti Veyronul prin gropile alea.

Asa ca, inca un moment jenant al romaniei s-a consumat, in anonimat.
Nu va suparati, unde e usa de emigrare?

[tags]fia, g3, raliu, bucuresti[/tags]