Suntem in pandemie declarată de 1 an si 2 luni. In timpul asta, pe toata planeta a fost inceputa o miscare uriasa pentru salvarea vietilor celor in pericol, au fost mutati munti din loc.

Ce a facut romania in tot acest timp?
Well, nimic, in afara de a avea niste lideri carismatici care au furat tot sau au bagat la inaintare la furat (remember Costache ala sau cum il chema, care si-a bagat spitalul pe lista dr unitati carr primesc bani, desi nu aveau dotari, vezi mastile furate de Unifarm, vezi achizitiile demente ale lui Arafat, gen barci)

Datorita acestui minunat lucru numit furt, romania are acelasi numar de paturi ATI ca la inceputul pandemiei. Asanumitele spitale mobile au fost inchise, oricum erau construite doar ca sa manance bani Arafat, deci inutile.

Aseara, in conditii golanesti, noaptea, ca hotii, au evacuat spitalul Foisor si l-au transformat in purgatoriu pentru bolnavii de covid.

La urma urmei, ce putea sa faca Vlad Voiculescu in doar cateva luni? Sa evalueze spitalele? Sa dubleze numărul de paturi ATI? Sa aiba in rezerva sute de respiratoare? Sa mareasca numarul de cadre medicalr? Nu, ar fi fost prea mult, a avut activitati pe la tv si teatre, si, iata, in marinimia sa, le-a permis apartinatotilor sa isi imbrace mortii.

Nice.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.