Să nu facem alegeri generale, se agită niște domni de această parte a bariadei. Pentru că da, este incredibil de periculos și infectările și alea alea. Deși, iată, după locale nu a crescut nicio infectare, în schimb, după linsul de cadavre de la paraschiva și dumitru sau cum kkt îi zice ăluia din bucurești, cazurile sunt pe câmpii.

Și cam care ar fi soluția? Să le amânămm până în martie, cum dorește Martinel Ciolacu, analfabetul șef la PSD, minunea de la Maglavit care, efectiv, nu înțeleg cum e la conducerea celui mai mare partid din țară? Asta dorim?

Ca, în perioada asta, PSD să pedaleze cât de mult poate pe epidemie, să mai facă niște legi prin curul lui Valer Dorneanu, iar în martie să câștige alegerile fluierând?

Mă scuzați, detest PNLul cu toată fibra mea, mai ales că știu că vor câștiga, dar între a-l avea înapoi pe Ciolacu șef, pentru încă 4 ani, pe Firea miezul la ceva și tot restul de ipochimeni, prefer să îmi asum riscul de a mă infecta în cabina de vot.

Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.