Îl mai țineți minte pe băiatul ăla de la USR, consigliere la primărie, care s-a gândit că sumele plătite de cei ce blochează cu mașinile liniile de tramvai sunt prea mari și le-a redus simbolic, ca nu cumva să se simtă abuzați?

Ei bine, domnul consilier Stelian Ene lovește decisiv, cu o nouă lege bună la primărie. Locurile de parcare din sectorul 3 se vor acorda pe bază de licitație. Pentru că așa s-a gândit el, cu mintea lui zglobie de USR-ist, că va fi cel mai bine pentru cetățenii sectorului. Cei care au bani să închirieze câte locuri pot, iar săracii, ăia de grija cărora nu mai poate USR, să se descurce și ei, mai pe un trotuar, mai pe un spațiu verde.

NU EXISTĂ, din punct de vedere al deciziilor politice luate de mine, regret mai mare decât că am votat USR. Nici atunci când am fost să o votez pe vaca aia de Androneasca, doar ca să nu iasă candidații PDL, nu regret atât de tare. Silă și dezamăgire pe toată linia. Nu știi cine sunt șmenari mai mari acolo, proxenetul primar sau useriștii consilieri.