F64 punct ro a anunțat săptămâna trecută, printr-un comunicat oficial, ca se vinde unui investitor străin. Iar azi au anunțat că investitorul străin este moș crăciun, haha ce glumă bună am făcut. Reacții la gluma bună 0, 1, 2, 3, 4.

Practic, astăzi a fost o lecție despre cum să îți bați joc de oamenii care muncesc în branșă. Pentru că toți cei care au preluat COMUNICATUL OFICIAL trimis de către f64, comunicat OFICIAL ce are ca scop publicarea în mediile din domeniu, și-au mințit cititorii. Fără vină, dar cu sprijinul 2ActivePR, agenția magazinului f64, aceeași agenție de rahat care a transformat petrecerea Absolut Vodka în failul anului.

Ce m-a determinat să scriu, deși practic, pentru mine f64 e ignorabil, au produsele cele mai scumpe de pe piață și cel mai prost post de relații cu clienții?

Faptul că am văzut reacții gen bine le-a făcut, au mușcat-o, fomiștii s-au grăbit să scrie, își merită soarta și altele.

Bă loazelor, oamenii care scriu pe domeniul IT au OBLIGAȚIA PROFESIONALĂ de a lua în serios un comunicat de presă de la unul din jucătorii importanți din domeniu. Nu e ca și cum ar fi fost vreun zvon la colțul străzii, a fost COMUNICAT DE PRESĂ OFICIAL.

Ce m-a întristat cu adevărat? Că dintre toți cei prezenți acolo, nimeni nu s-a ridicat de pe scaun, arătându-i ipochimenului de la f64 degetul mijlociu și să plece acasă.

Asta a fost, cu adevărat, foarte trist.
TRIST.

Update:
zf.ro, acest monument de articole quality, întâi sancționează derapajul, după care șterge articolul, lăsând doar o zeamă cu cifra de afaceri și altele. Desigur, nimic suspect.