Evitati-l pe Prof. Dr. Stefan Florian, vestitul neurochirurg, directorul clinicii de Neurochirurgie Cluj.

Il intreb nedumerit: ce se poate face, cum arata, e nevoie de operatie, ce pot face sa scap de dureri? Si imi vine raspunsul halucinant:

E prea vechi , fa altul si te intorci. La revedere (atentie, RMN-ul are 3 luni, problemele au aparut in utlimii 31 de ani, deci…)

Stupefiat, il intreb: Bun, dar ce sa fac sa scap de dureri? La care mai vine un raspuns halucinant:

Fa ce ai facut si pana acuma.

In momentul asta mi-a venit sa-i sar la gat. Adica eu ii dau omului asta 200 de lei pentru o consultatie in care isi bate joc de mine? Si il intreb: Ok, si in cazul in care e nevoie de operatie, care este procedeul, perioada de convalescenta, riscuri etc? La care vine un raspuns de-a dreptul sictirit:

Daca e cazul, o sa afli. Urmatorul? Moment in care m-am infuriat si l-am intrebat vadit nervos: puteti macar sa-mi ziceti ce e cu hemangiomul, e periculos, care este exact sursa durerii? S-a uitat la mine de parca l-as fi intrerupt din ceva si-mi zice: Ti-am zis sa ti-l refaci, pana atunci n-avem ce discuta.

Ies nervos, intra urmatorul, eu ma duc la receptie, se uita receptionera la mine si ma intreaba: Deja? Atat de repede? Ii zic ca da, ii dau 200 de lei si ii cer factura.

Cam ăștia sunt medicii din rromânia.