Am râs…și am râs…
Ca idee, unpol.ro ia comision 3.3 lei la fiecare 20 lei, adică pol, câștigat de vânzător. Lucru normal dealtfel, punând userilor la dispoziție platforma respectivă, munca etc. Nu asta e discuția.

În general, nu umblu prin mesajele userilor, nu mă interesează să supraveghez chestiile astea, iar pe proprietari nu îi deranjează schimburile de informații dintre useri.

Acum 10 minute găsesc un mesaj scris chiar în felul ăsta Mă găsești la 0..7..3..XXXXX sau la mailul cutare la gieameail spot commert, te descurci tu să descifrezi că ești băiat deștept, nu vreau să le mai dăm bani fraierilor ăștia. Zicea vânzătorul către cumpărător, mai exact.

A fost haios.
Pentru că, pe lângă restul serviciilor, unpol.ro face și rolul de escrow între vânzător și cumpărător, asigurând siguranța deplină a oricărei tranzacții. Și au fost și țepe, au fost și oameni care au uitat de ciubucul postat, care nu au mai folosit mailul pus la înscriere și nu au primit mailurile de atenționare etc. Iar cumpărătorii și-au primit banii înapoi întotdeauna.

Dar lasă, că știm noi mai bine. Ăștia e țepari, de ce să le dăm noi din banii noștri, munciți cu sânge și sudoare? Nu le dați, măi băieți. Că la urma urmei, ce e o țeapă de 5 euro?