Vorbeam ieri cu niște amici și am ajuns la concluzia că elitismul stupid, de fațadă, ne va distruge ca umanitate. Bine, nu o zic eu, o zice Socrate, care a prevăzut că toate democrațiile se vor termina în autocrații, dictaturi totalitare. The wheel of life.

Discuția a pornit de la afirmația lui Nicușor Dan, cea cu panaramele de la A3. Dacă nu știați, A3 face de ceva vreme, în fiecare seară, emisiuni cu o prostituată, Oana Lovin. Deci, conform dex, o panaramă, o femeie ușoară.

Vai, dar ce damf de elitism a ieșit. Ah, dar nu ai cum să votezi așa ceva, nu respecți femeile, e clar, mi-am format opinia, e o josnicie de om, am închis orice discuție.

Bă, voi sunteți tâmpiți? Nu înțelegeți că lumea se prăbușește în jurul vostru, sub formă de bani în conturile familiei Pandele? Asta e opțiunea voastră politică, să stați cu urechea deschisă la tot căcatul pe care îl mănâncă proasta lui Firea și să vă schimbați opinia funcție de ce zice aia?

Anyway, ce voiam să zic este că e posibil ca Bucureștiul să aibă nevoie să fie distrus complet, conform planului, pentru ca locuitorii săi să îi scoată capetele din cur și să nu își mai miroasă bășinile. Pentru că lupta, în acest moment, este complet inegală. Pe de o parte sunt cei ce votează PSD, grup compact care știe ce nevoi are și de ce votează și, prin asta, își susțin candidatul indiferent de ce se întâmplă, iar pe partea cealaltă e o gașcă cu aerosoli în loc de creier, suporteri de circumstanță, care urmăresc, IRONIC, antena 3 și așteaptă primul gunoi de campanie aruncat în piață ca să fie primii care își critică candidatul.

Pentru că vezi tu, e vorba de dreptate și trebuie să fim imaculați, maturi și drepți. În timp ce târfele ne negociază viața la tv, pe tokenuri ieftine.

Comentarii doar pentru utilizatorii înregistrați.