În ultima perioadă, cei de la edomenii fac o chestie ușor enervantă. La achiziționarea unui domeniu de 9.90 euro, te taxează la paypal cu 10.30 euro.

De aici a pornit ideea articolului meu.
Pentru că am realizat că nu îmi pasă de extracharge-ul acesta, care, practic, e insignifiant. Asta, pe lângă faptul că au apărut și alte firme care închiriază domenii .ro cu plata anuală, la sume mai mici de 9.90.

De ce? Dintotdeauna am fost mulțumit de colaborarea cu ei, mi-au rezolvat nemulțumirile prompt, iar Alina Rad, cea care e însărcinată cu persoana mea în cadrul firmei, e o minunată. Totul e perfect.

Așa că, de ce aș schimba registrarul, pentru o chestie minoră?
Scriu asta pentru că, întotdeauna suntem tentați, eu inclusiv, să scriem de rău. Prea ușor suntem tentați de asta. Cele 2 fraze din titlu ar fi putut deveni foarte ușor un articol vitriolant, în care înfieram cu spor ‘taxarea abuzivă’.

În schimb, am simțit nevoia să se transforme într-un articol în care să le laud calitatea și promtitudinea serviciilor. Așa că, dacă vreți domenii dot ro la un preț decent, nu infamul preț al rotld, știți unde să mergeți.