Hai că încep să apară scheletele din dulapurile USR. Citiți cu atenție și interes. Acest tânăr de viitor și cu capacitate de schimbare, ca să citez din apostolii democrației pe pământ, este înlocuitorul lui Goțiu la Senat în Cluj. Înțelegeți, da? Goțiu, ăla care lua bătaie de la Mirel Palada pentru delict de opinie, este schimbat de un tânăr intreprinzător care va schimba paradigma. Citiți paradigma.

Și nu, nu mă încălzește cu nimic că vai, aceste chestii sunt publice la USR, spre deosebire de ceilalți. Sunteți doar fraieri, aceste chestii sunt publice, prin statut, pentru că așa a vrut Nicușor, atunci când a făcut partidul. Ar schimba Barna instant statutul dacă ar putea.

Și nu, asta nu înseamnă că nimeni nu vede că PNL face la fel. Dar PNL știm toți că sunt același gunoi ca PSD, doar că îl votați pentru că sunteți proști și nu vedeți alternative. De la PNL nu am pretenții, nu îi voi vota niciodată decât în situații în care vorbim de valoarea unui candidat, în niciun caz ca partid. Dar de la SCHIMBĂTORII DE PARADIGMĂ, de la NOUL VAL AL POLITICII am pretenții în fiecare secundă. Și când văd că devin la fel ca USL, well, vomit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.