Bănuiesc că toți știți că obiceiul clasic al politicienilor români este să dea vina pe moștenirea lăsată de ceilalți. PSD dădea vina pe PDL, PDL pe USD, FSN pe PNȚ, toți la fel, ca să poată justifica de cei ei trebuie doar să fure, nu să și facă.

Chiar eram foarte curios când o va face și guvernul de marionete dragneze, că parcă era prea liniște, în afară de faptul că ministrul justiției a reintepretat constituția și a decis că procurorii sunt în subordinea sa, nu se mai întâmpla nimic. Dar nu, nu am fost dezamăgit.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara, la Romania TV, ca va face o comisie parlamentara de ancheta, pentru ca “s-au gasit probleme mari in Guvern”. Liderul PSD sustine ca bugetul are o gaura de 10 miliarde de lei.

Bine, pentru un om care e în stare să mestece singur o ciorbă fără să îi curgă firimituri din gură, e clar că e o tâmpenie, e fizic imposibil să faci un audit al bugetului în câteva zile și să declari candid că lipsesc 2 miliarde de euro, așa, la o primă numărătoare. Normal, cerșetorii votanți de psd vor crede și vor înțelege ce trebuia. Că domnu’ Liviu a vrut, dar, din cauza tehnocraților, nu s-a putut.

Băieți, trebuie să mărim salariile la săracii ăștia.
Nu e de unde, boss…
Mărim impozitele pentru fraierii care muncesc la privat.
Tot nu ajunge, șefu, mâncațash peleul tău.
E clar, e o gaură în buget, Cioloș e de vină.
Așa iese, boss!

Și cam aia fuse și cu promisiunile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.