Cumva, traim in cea mai mare mistificare mafiota a statului roman. Pur si simplu politicienii romani mint GOLANESTE cand discuta cu oficiali straini, stiind cu siguranță ca minciuna va fi invalidata in cel mai scurt timp. Consider ca acesta este primul pas in incercarea de transformare a romaniei intr-o enclava, prin separarea ei de institutiile europene. Ne indreptam, cu pasi rapizi, spre o dictatura, fara urma de indoiala.

Si, privind prin aceasta prisma, realizez că toți cei care au scris că Dragnea este naiv și că voia să facă asta doar ca să scape de dosare, s-au înșelat groaznic. Poate ar fi trebuit să fim atenți la declarațiile lui TĂriceanu, despre Brexit, despre ieșirea din MCV. Dar am fost ocupați să ne gândim la acțiunile lui Dragnea și Grindeanu.

Prietenii mei știu că, încă de la începutul protestelor, am spus că noi am plecat pe o fentă și nu știu de fapt care este aceea. Iată, aceasta este fenta. Tentativa de scoatere a româniei din UE și de sub influența UE.

Astăzi, cu adevărat și foarte serios, m-am gândit pentru prima oară la emigrare.

PS: Știați că, spre finalul anului trecut, parlamentul PSD a schimbat legea de protecție și pază și permite ca, la încercarea de pătrundere neautorizată în obiectivele publice, să se folosească arme de foc cu muniție reală? Hai, că asta vă scăpase.

Rumegați la asta. Și urmăriți comentariile postacilor, pe această temă.