Ok, hai să o facem, vedem ce iese. Dacă se strâng bani de dronă, cumpărăm dronă și vedem cum ajunge direct la ei, dacă nu, mă gândeam că ar fi drăguț să le donăm în capul rușilor, cu un mesaj, direct pe Revenge For. Măcar le trimitem o bombă în cap cu dedicație.

Evident, dacă aveți sugestii, sunteți invitații mei, era, zilele trecute, o listă de amazon de unde puteai cumpăra chestii pentru ei, direct, dar zici că am un 7.62 în creier, nu reușesc să îmi aduc aminte. Am observat în comentarii și că ar exista oameni în românia care fac asta și că să le dăm lor banii. Nu prea sunt pro, în general, tipul acesta de rețele consumă foarte mulți bani pentru funcționare, iar banii noștri sunt puțini, aș vrea să îi văd puși la treabă în mod direct, nu să plătească salarii.

Așa. Conturi

RO75INGB0000999912717813 LEi la ING.
RO15INGB0000999912251256 Euro la ING. Dacă aveți euro, e mai ok, cursul de schimb al ING este fantastic, acum, când scriu, este de 1 EUR = 5.0211 RON, la casele de schimb valutar este 4.91
Revolut: @cetin sau RO67 BREL 0005 5010 4523 0100
Paypal ia niste comisioane extrem de scarboase, as prefera sa nu.

Cam atat.

13 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Liliana G.?

  1

 2. #7

  Done! Multumim de initiativa

  1

 3. Fiind din Iasi m-am implicat foarte mult, alergat in vami, strans, dus, lobby. Cel mai activ a fost deputatul Filip Havarneanu, cel pe care l-au pizdit toti ca ar fi fost drogat in parlament. Omul a continuat si stiu de la amici de ai mei ca era 100% fo real ce facea omul. El era un declansator bun, acum a suferit un accident stupid In gradina si poate ramane paralizat la 27 de ani.

  Apreciez ca cineva Inca se mai uita la ucraina si incearca prin comunitatea lui sa ajute, acum cand majoritatea au trecut mai departe si incep sa speculeze beneficii.

  7

 4. #11

  mi se pare dubios inexistenta unui cont bancar

 5. #12

  foarte dubios site-ul – accepta plati doar in paypal si crypto – nu pare de incredere – Arhi, please, sterge adresa, sa nu ne trezim ca doneaza cineva la smecherii astia.

  1

 6. #13

  done pe ING RON

  0

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

 • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
 • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
 • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.