La momentul respectiv, când Cosette Chichirău a spus că la alegerile din USR a fost fraudă, USR a anunțat că e un fake news, nu e adevărat, ZEUS este cel mai soft tare de pe piață și e localizat în miezul Greciei, nu așa.

Se pare că, totuși, Cosette era un mic Gavroche și chiar avea dreptate.

Ionuț Moșteanu, membru în Biroul Național al USR, a declarat, marți pentru Mediafax, că a fost reluată numărătoarea voturilor de la alegerile interne din cauza unei erori de soft.

A fost vot pe liste deschise, preferențial, câteva buletine cu multe liste, multe nume și s-a făcut un soft de scanat buletinele, iar la numărătoare, câteva au fost numărate greșit, nu au scanat complet, iar numărând corect, pentru că există buletinele în format fizic, se face o reordonare, iar una din celelalte liste a prins un număr în locul numărului 9 de pe lista lui Cosette Chichirău.

Acum, eu nu vreau să fiu răutăcios sau ceva, mai ales că sunt fan Dan Barna, dar, cumva, eroarea s-a numit Cătălin Drulă? Știi cum e, 500 de emailuri peste noapte, niște buletine scanate greșit, așa se strânge numărul necesar.
Și încă ceva, domnii USR, pot să dau boost acestei postări, pe banii mei, ca să o citească lumea?

Intre timp, sefa USR Bucuresti si-a dat demisia. Da, stiu, sunt eu rau.