Eu mai primesc din cand in cand mailuri si interpelari pe messenger. Desigur, 99% sunt injuraturi, cat sunt eu de blogger bulangiu, nesimtit, ratat, sarac si alte dureri, plus cereri de reclama, bannere, link ixceingi. Unele in schimb sunt destul de serioase, iar in ultimul timp marea lor majoritate ma intrebau de ce nu scriu nimic despre politica.

De ce nu scriu despre politica?
Despre ce sa scriu? Cei care citesc blogul demult stiu ce pareri politice am eu, stiu ca ii urasc pe toti cu un dezgust intens. Stiu ca INTOTDEAUNA indemn pe cititorii mei sa nu mearga la vot, sa se stearga la fund cu politica ce li se ofera de martafoii de la guvernare.

Pur si simplu nu as fi avut despre ce sa scriu. As fi scris sa nu o votati pe analfabeta elena basescu. Din pacate, stiam ca masina PDL, condusa cu mandrie de marinarul chior ce conduce rromania, se va pune in miscare si o va scoate in fata. Desigur, stiti toti ca vacuta cu buze cat china e europarlamentara.

As fi scris sa nu ii votati pe Vadim si Becali. Dar stiu ca in momente de saracie, partidele extremiste castiga teren. Reazultatul, normal dealtfel, amandoi sunt europarlamentari, desi Gigi are probleme sa iasa din tara, pe motivul ireal ca judecatorii nu au dovezi ca el e parlamentar. Rasul curcilor.

As fi scris sa nu votati cu prostanacul Geoana, care a umplut orasul cu afise de sustinere a lui Severin, in care de fapt e poza sa. Dar degeaba as fi facut-o, multi dintre voi sunt suficient de prosti sa mearga sa voteze pe cretinii care ne-au distrus in ultimii 20 de ani.

Asa ca eu o sa cam tac cu politica. Cel putin pana la alegerile prezidentiale, cand imi voi pune blogul in slujba oricarui candidat care va avea sange in instalatie sa se bata cu basescu.
Pana atunci, liniste si poate, emigrare usoara!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.