Știți de ce mă tem eu cel mai tare, după victoria de la alegerile europarlamentare? De clasica autosatisfacție e votanților români, gata boss, noi ne-am făcut datoria, e clar, câștigăm orice ar fi, suntem buni băăăă, hai, lasă, la alegerile astea mergem la ski, că e de bine, sigur câștigăm.

Adela Râpeanu subliniază perfect aici:

Numărul de voturi PSD din 2019 NU a scăzut semnificativ față de 2016, a scăzut doar ponderea lor, pentru că au fost mai mulți votanți. Asta dacă adunăm voturile PSD cu voturile ProRomânia (pesedaua lui Ponta) din 2019. Același calcul este valabil pentru ALDE – nesemnificativă este proporția celor care nu au mai votat cu Tăriceanu în 2019 față de 2016. Nu mai vorbim despre miză – parlamentare vs europarlamentare, că deja ne doare capul și de data asta nu mai e de la șampanie. Ce înseamnă asta? Înseamnă că nu are niciun rost să vorbiți cu electoratul lor, care rămâne al lor chiar și în condițiile dezastruoase din ultimii 2 ani jumate. Ca să continuăm raționamentul, nu aveți ce să căutați la Antena 3, RTV și alte haznale.

Votanții PSD sunt constanți. Ei sunt white walkerii de care nu vom scăpa niciodată, acest număr este, statistic, media oamenilor pe care PSD îi poate îndobitoci prin sistemul educațional și să îi păstreze sub limita sărăciei, prin sistemul de ajutoare sociale.

ÎNTOTDEAUNA numărul lor va fi același. Întotdeauna. Ei nu pot fi învinși decât dacă NOI ieșim la vot mai mulți decât ei. Alegerile sunt procente. Dacă noi ieșim mai mulți, numărul lor fix de oameni va conta mai puțin în procentajul final.

Nu uitați. Noi nu am câștigat, de fapt, nimic, în românia, duminică. Absolut nimic. PSD sunt la guvernare în continuare, PSD are primăriile, PSD impune legile. Da, ok, nu vor mai face nimic pe justiție, le este indiferent. Dar Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șicâțiormafifost fură în continuare la primărie, primarii PSD umplu bucureștiul de borduri supraetajate, legi cu dedicație pentru furtul de partid se dau în continuare. Iar Dăncilă numește pușcăriași în funcții de consilieri.

PSD a sacrificat un om pentru a putea fura. Nu a fost decât o simplă rocadă. Au în continuare majoritatea parlamentară, cu ajutorul UDMR, parlamentarilor ALDE și cei ai minorităților. Și mi se pare că se trece MULT prea ușor peste faptul că UDMR a primit mii de voturi în cătune și orașe unde nici nu a călcat vreodată picior de maghiar. Asta demonstrează nivelul la care se fură voturi în românia și ce mașinărie cumplită de falsificare este PSD.

Iar USR, prin prezența lui Barna la distrușii de la Antene, nu face decât să îi legimizeze drept concurență. Antena 3 nu este un post de televiziune care să se adreseze unor oameni. Ea se adresează celor care, în acest moment, ne sunt inamici. La propriu, votanții PSD sunt inamicii mei. PSD, prin furt, distruge viitorul copiilor mei și al celor care doresc să rămână în românia. Cei care votează PSD, pentru pomană, pentru funcții gras plătite în administrație sau pentru că sunt, pur și simplu, idioți, sunt inamicii mei. Atunci când un braț îți este infectat de cangrenă, tai brațul. PSD și votanții săi sunt cangrena româniei. Dacă continuăm să îi tratăm ca pe egali în discuții, nu facem decât să întindem cangrena.

Și aici ne referim și la efeminații și degrabă plângăcioasele care nu mai știu pe unde să verse lacrimi despre cât de nasoi suntem că îl urâm pe Dragnea și că îl călcăm în picioare când e la pământ. Uitând că el, la propriu, ne-a călcat pe toți în picioare, prin sistemul său de mafie instituționalizată. Uitând că el, peste cel mult 2 ani și 4 luni, asta în cazul în care nu scrie vreo 20 de cărți revoluționare, la adăpostul închisorii în sistem liber de la Jilava, unde va fi fix ca acasă, doar că va avea domiciliul la penitenciarul Jilava, se va întoarce acasă, la averea de peste 100 de milioane de euro, proprietățile imense deținute în românia, prin interpuși sau pe numele lui fi-su, ori în brazilia sau pe unde mai are. Bani furați, bani de la mine și de la tine, bani pentru care milioane de oameni sunt ținuți în întuneric și sărăcie.

Iar voi plângeți că facem mișto de el?
Doamnelor, ar trebui să vă conectați mai des orificiile de intrare la sursele de inteligență ale soților dumneavoastră. Serios, aveți mare nevoie.