Știți fazele alea cu băieței și fete care ocupă linia de tramvai cu mașinile, pentru că au ei o treabă undeva și nu costă mult? Pentru ei se inventase ridicatul mașinilor. Doar că, iată, încă un membru USR lovește decisiv, întru propășirea nației.

Înțelegeți, da? Aceasta nu e o sursă de venit și nu trebuie să pedepsim cetățenii, se aplică doar în situații excepționale, când se blochează tramvaiul. Și să reținem, nu e o amendă, nu e o pedeapsă, doar se eliberează locul, iar cetățenii plătesc transportul. Poliția să de amenzi. Doar că stai.

Iată, săracu locatar de bloc, cum s-a gândit consilierul nostru poporan la bietul om care se poate trezi cu 1000 de euro amendă la ridicarea mașinii din fața blocului, pentru că nu ai de unde să știi ce se întâmplă, nu? Dintr-o dată, nu mai vorbim de sistem paralel de amenzi, de situații extraspeciale cum ar fi blocarea liniilor de tramvai, ci de sărmannul bucureștean împilat, care va trebui să plătească amenzi.

Sau poate, cine știe, de fapt se referă la sărmanul om care, în drumul spre concediu, își lasă BMW-ul pe șinele de tramvai și, în loc să se întoarcă acasă, după doua săptămâni, la o amendă modică de 1300 de lei, se întoarce la 1000 de euro. Cum să mai rabde bietul cetățean?

Vă zic, ce se întâmplă cu tâmpițeii ăștia din USR este foarte trist, dezamăgește masiv tot poporul care s-a urnit să îi voteze și va avea impact grav la următoarele alegeri. Ok, pramatiile astea de acum nu vor mai prinde niciodată demnități publice decât dacă fac mișcarea PDL și se aciuiesc la alt partid. Dar va fi greu să le explici românilor care și așa nu ies la vot, după grava dezamăgire provocată de USR, pe toate planurile, că trebuie să iasă din nou la vot și să încerce iarăși, cu altcineva.

Pentru că s-a strigat prea mult Lupul.