Ma gandeam, stând drept și judecând strâmb, legat de interesul companiilor față de interneți.
Eu am o aplicatie pentru blog (o gasiti aici arhi.app), care doar notifica atunci cand scriu și nimic mai mult. Bine, intenționez să îi implementez și o notificare pentru comentarii noi, dar nu știu dacă ar fi utilă sau v-ar interesa.

Anyway, desi e atat de simpla, am grija sa o verific zilnic daca merge, isi face treaba. Sunt abonat la ea pe iOS și Android, mă uit dacă primesc notificări, mă enervez că ia caractere aiurea în titlu la ghilimele, că i-a fost lene developerului la momentul respectiv, sondez printre utilizatori dacă e totul ok, chestii de astea, pentru că vreau să mă asigur de confortul celor ce îmi folosesc situl și aplicația, normal.

Nu reusesc sa inteleg cum aplicatiile companiilor, cum ar fi Tinmar, cei de la care am curent, care au o aplicatie fututa to the core de cateva luni, nu sunt verificate de nimeni, desi acolo e pe bani, business, kw, de astea. Pur și simplu nu pot să îmi bag indexul de vreo 4 luni, am dat mail, încercând să fiu genul util și fraier, nimic, niciun răspuns, o mare durere în mâzgă, nu îi pasă nimănui.

De ce, mă depășește, cu siguranță au un angajat care se ocupă de online, doar că indiferența și românismul câștigă. Probabil nu citește nici dracu chestiile astea, doar e furnizor de energie, banii vin oricum, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.