A fost frumos la #clujcitybreak, măi copii. Pot spune cu mâna pe cord și pe tatuaj că a fost cel mai frumos și mai relaxat eveniment de gen la care am participat. Probabil pentru că mie îmi place să fiu calm și relaxat, nu îmi place să mi se ordone programul, cât de drepți să stau, unde să privesc și altele, chestii caracteristice evenimentelor de pe această nișă.

Aș vrea ca întâi, să spun că e aproape nedrept ca un grup de prieteni atât de bun, cum suntem cei ce am participat la #clujcitybreak, să se despartă după doar 3 zile de coabitare, după ce am mai pus niște cărămizi la temelia relațiilor dintre noi. E păcat, iar valurile de pupăcioi de la plecare parcă nu au fost suficienți. Așa e, dragă

Corina Georgescu,

Ovidiu Sirb,

Oltea Zambori,

Andrei Crivat,

Andrei Cismaru,

Vali Petcu,

Ligia vineundictatorsitepunesascoticarbunepentrucaaitatuaj Adam,

Ovidiu Eftimie,

Ivo Bobal,

TvDece,

Oana tiamfacuttatuajdublud Zăinescu,

Andreea Burlacu ?

Evenimentul.
Clujul e frumos. Un oraș foarte plăcut. Parte a evenimentului #clujcitybreak a fost și evenimentul Colours of Cluj, eveniment care promovează participarea Clujului la competiția Capitală culturală europeană, din 2021. Îmi plac mult oamenii care se zbat pentru asta și, chiar dacă unul din membrii de bază în chestia asta e Tudor Giurgiu, pe care nu îl pot suferi nici cu un vagon de lămâi, totuși impresia lăsată este bună. Oamenii chiar se luptă pentru ca orașul lor să ajungă mai departe, mai bine.

Dealtfel, prima întâlnire a fost la Casa TIFF, casă care înțeleg că aparține/depinde de Tudor. Am stat la mese, am servit cafeluțe și apici, ascultându-i pe Florin Moroșanu de la asociația Capitală Culturală Europeană Cluj-Napoca 2021, Ovidiu Câmpean, Director la Directia de Comunicare, Relatii Publice si Turism din Primăria Cluj, Dragoș Alexa și Bogdan Brânzaș. Un rezumat al discuțiilor găsiți la Idaho.

Unul din punctele centrale pentru #clujcitybreak a fost breakfastul luat cu Emil Boc, actualul primar al Clujului și fost cavaler al apocalipsei, din poziția de premier al româniei. Nu, nu mi-am schimbat opinia despre el, prin urmare, pe timpul întâlnirii, am jucat Candy Crush Saga, unde sunt blocat la nivelul 30. Mai simpatică mi s-a părut Diana Apan, consilierul lui Boc pe probleme de media.

Am trecut și pe la Aegon România, unde o domnișoară foarte frumușică și drăguță, numită Adela Marchiș, plus un domn, ne-au vorbit puțin despre asigurări, despre cum mai puțin de 2% din românia au asigurări de viață. Am aflat că românii nu au educație financiară, lucru care m-a uimit enorm, nu aș fi crezut asta în viața mea așa ceva. Și că în general, chestiile astea cu pensiile nu prind la românica, la noi nimeni nu se așteaptă să îmbătrânească sau, doamne ferește, să moară, pilonul 3 de pensii e voios și falnic ca un fag verde. Restul nu am prea auzit, a trebuit să fug la hotel, îmi supura tatuajul și avea nevoie de un facelift, erau doar 39 de grade afară.

Am finalizat prin participarea la finalul unui turneu de tenis, turneu al cărui apogeu a fost, pentru mine, cunoașterea legendei în viață numite Vasile Manu.
Drept mulțumire, pentru dragul meu prieten Andrei…

#clujcitybreak este un eveniment Prin Transilvania și TVdece, realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-NapocaCluj2015 și Colours of Cluj. Parteneri: UrsusCosmoteAegon RomâniaDanoneCasa TIFF