Citiți cu atenție, ca să vă dați seama de ce „ancheta jurnalistică” a lui Tolontan a fost de un maxim rahat și de ce el este în continuare de maxim rahat, cu scuzele lui care de fapt nu sunt deloc scuze, ci continuă aceeași teorie a conspirației mizerabile, iar ei aveau dreptate și nu au fost deloc manipulatori, iar poza și textul cu 200 m distanță de manifestanți nu a avut nicio tentă. Pentru că mizerabilul continuă și azi, cu articole vitriolante, despre deșeuri în pungi de mega și altele. În acel moment când TOATĂ lumea îi spune că e prost și nu are nicio treabă cu fizica sau geologia.

Îl aștept pe poky-ul angajat al lui voiculescu să ne explice cum le cade angajaților părul și dinții la acel nivel de radiații. Așa, de curiozitate, după ce termină cu intoxicarea asta, că înțeleg că banii au fost pe 3 articole.

Sincer să fiu, acum mă întreb foarte serios cât a fost adevăr în scandalul Hexipharma și câtă minciună așa zis jurnalistică. Pentru că, dintr-o dată, în lumina acestei manipulări jenante, nu ai cum să nu te gândești că și restul au fost doar niște servite jalnice, de la diverșii implicați în zonele respective.

Și da, sunt de acord să arunce primul piatra cel fără de greșeală. Dar la tolontan nu e greșeală. Pentru că atunci când tu te încăpățânezi în servita ta și începi manipulări jegoase cu plase de mega image, nu mai e greșeală, este intenție pe față și măgărie cât cuprinde.