Am citit că aseară Cioloș a fost în emisiunea mâncătorului de căcat de la antene, Mihai Gâdea.

Un singur lucru totusi astept: sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru.

zice limbricul de serviciu, Mircea Badea, în toaleta ce îi servește drept sală de mese și mod de a pune niște fecale voiculesciene pe masa familiei sale. Între timp, din ce am citit, Cioloș a măturat pe jos cu scursurile de presă de la Intact, deci lucrurile sunt bune.

Problema este că toate aceste discuții nu trebuiau să existe. De ce s-a dus Cioloș la gâdea? Să ce? Să schimbe impresia despre el telespectatorilor antenelor? Să spună adevărul? Într-un platou unde rahații ăia urlă în demență, pe principiu dacă urlu mai tare, înseamnă că am dreptate?

Cei mai multi dintre telespectatorii Antena 3 au peste 65 de ani si au absolvit cel mult liceul, potrivit sondajelor de audienta realizate de ARMA, in perioada 27 octombrie – 9 noiembrie.

La capitolul categorii de varsta, cei mai multi oraseni care se uita la Antena 3 au peste 65 de ani – 43,8%.

Dintre telespectatorii Antena 3, doar 1,3% sunt tineri cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani.

Să sintetizăm. Pensionari săraci, absolvenți de liceu, deci oameni ai muncii ieșiți la pensii cît mai grabnic, cu pensii de mizerie, conform cotizațiilor. Un public în vârstă, înfometat de cei ce îi plătesc pe cei de la Intact, un public fără absolut nicio valoare, în nicio direcție, simple mase de manevră pentru cei ce îi împing la vot. Niște oameni care vor fi manipulați întotdeauna de cei ce le promit mai multe avantaje sociale, pentru că se știe, odată cu avansarea în vârstă intervine obligativitatea respectului și oferirea de cât mai multe avantaje materiale.

Prin urmare, cui i s-a adresat Cioloș, la antenă? Acestui public? Violenții pensionari, cei care loveau cu șuturi în cur ziaristele venite să îi filmeze în marșurile rușinii? Ei își vor schimba impresia și vor zice Da domnule, adevărat, Gâdea ne-a mințit toți anii ăștia?

Este EXACT aceeași labă în cerc care se petrece pe internet. Grupurile s-au radicalizat demult, în ambele direcții. Încercați să mergeți să lăsați un comentariu pro Cioloș pe unul din siturile afiliate roșiilor. Veți fi, pur și simplu, violat virtual. Dar știți care e partea proastă? Dacă fac asta acum pe grupurile elitiste tehnocrate de pe internet, voi fi violat identic, absolut identic, cu aceleași argumente și aceleași organe noduroase înfipte în mama, familie și orice posedă găuri în jurul meu, în general.

Pentru că NIMENI nu își mai schimbă opinia, în niciun fel, în fața argumentelor. Orice tentativă de discuție estesortită pieirii, din start. Nimănui nu folosesc astfel de expuneri. Singurul rezultat palpabil al acestei seri este că siturile pro-Cioloș laudă prestația lui și, la fel ca și mine, spun că a măturat pe jos cu limbricul antenist, iar siturile roșii aclamă cum l-a distrus gâdea pe Cioloș și cum telespectatorii au putut vedea micimea tehnocrată. Lucru care ne ajută enorm, pe toți.

Bine, e posibil ca, după expozeul de gunoi de la antene, mulți indeciși în direcția de a ieși din casă în ziua votului, să se decidă și să meargă la vot. Asta ar fi un lucru minunat. Singurul, de altfel.