Înainte de alegeri, toată lumea era îngrijorată că Joe Hannes, în senilitatea lui de a obține puterea totală și de a-și avea alegerile pe pandemie, după alegeri va închide, iarăși, românia, știi cum e, nu mai ai cum să îl sancționezi decât cu pază SPP pe viață, pensie uriașă, un institut cum are Ion Iliescu, cu doar 5 milioane de euro de cheltuit, chestii de gen. Mă gândeam că domnul Șică va veni tare pe turnantă și va începe să fie dur și nemilos, ca oțelul Krupp (ahem). Dar pe Ludovique l-a ușuit Joe Hannes ca pe o măsea stricată, i-a luat jucărica de sub nas.

Dar iată, dragi prieteni, că de fapt doritorul de sânge pe pereți este domnul VV, degrabă vărsătoriu de sânge de mic intreprinzător român, oricum totul se duse dreaq, ori la bal, ori la spital.

Deja oamenii ăștia se transformă în Cei vechi, care ar trebui să se mai ducă și pe la cășile lor, cum s-au dus Victor Viorel Ponta și domnul turnător Petrov, căruia nu i-a ieșit gluma cu asiguratul unui salariu pentru 4 ani micuței panarame analfabete, fii-sa, care era un candidat hotărât, gata de a schimba lumea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.