Acum câteva luni, toată țara se răsculase împotriva lui Andrei Banciu, ministrul fotomodel din guvernul lui CIoloș. Toți, ABSOLUT TOȚI (inclusiv eu) comentau despre cum Andrei Banciu a pozat în chiloți, prin urmare, nu mai are dreptul la o demnitate publică, pentru că, nu-i așa, și-a pierdut demnitatea.

Care e diferența dintre Andrei Banciu și masturbatorul viceprimar al capitalei? Nu de alta, dar Banciu este medic, iar Tudy are ca singur titlu pe cel de labagiu.

Una mică. Banciu nu are rude securiști iar Călin Popescu Tăriceanu NU îi este naș. Urmarea?

labagiu3

labagiu2

labagiu4

labagii5

serban huidu labagiu criminal

Mă întreb eu, ce e mai toxic, un tip vizibil deranjat psihic, cu vizibile probleme la mansardă, exhibate într-un comportament sexual jalnic, care își trimite declarațiile de dragoste masturbatoare la antena 1, sau mizerabilii aceștia, vizibil plătiți și cu o agendă publică bine stabilită. Bine, nu îl luăm în calcul pe criminalul bolnav psihic Șerban Huidu. El e doar pentru a destinde atmosfera, cum are el păreri pertinente despre chestii.

Ce este cu adevărat trist este că, printre likeurile pe care le văd acolo, sunt și prieteni de-ai mei care la faza cu chiloții lui Banciu erau totalmente enervați de tupeul tipului.

Se pare că laba bate chilotul.
Sau poate Tudy o are mai mare și au rămas impresionate.