Pune o prietenă de pe interneți și nu numai o postare despre declinul demografic al româniei, care va fi de 23%. Adică, deși nu vom mai fi doar români, totuși, fiind o țară de tranzit pentru migrație, vom fi cu un sfert mai puțini decât suntem.

Și ne punem, pe bună dreptate, întrebarea. Ce e de făcut? Cum poți stopa scăderea demografică? Cum împiedici emigrarea? Cum îi determini pe oameni să crească copii într-un stat unde nu există condiții pentru asta și nici nu vor exista vreodată, în viitorul apropiat?

Eu, partizan al ideii că politicienii români sunt un grup de imbecili, sunt de părere că, la un moment dat, se va introduce interzicerea avortului.
Alte soluții?

Sau, mai simplu. Merită să existe soluții sau, de fapt, acel minus de 23% reprezintă, de fapt, populația perfectă pentru noi, lucru care va duce la creșterea salariilor și la scăderea imobiliarelor?

Discutați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.