Realizăți că spun când, nu dacă da sau nu.
Aveam zilele trecute o dispută cu Petra (căreia poate îi explică cineva cum să îți pună și adresă fără www la blog, pentru că își pierde 70% din trafic aiurea) despre o pagină leșinată dintr-o carte, care spunea cum să iubești femeia, să o prețuiești, să o ții în brațe și alte dulcegării de astea stupido-tembelabile. Problema mea era cu pasajul Să nu lovești niciodată o femeie.

Eu nu sunt adeptul lovirii femeilor, doamne-ferește, păzește și iartă-ne. Doar că am o dilemă.
Totul în lume se învârte în jurul egalității în drepturi a femeilor. Peste tot trebuie să fie egale sau mai egale decât bărbații. Există legi care dispun ce număr minim de femei trebuie să angajezi în administrație, există legi care spun că nu ai voie ca tată să te internezi în spital cu copilul există, există, există…

Și atunci, dacă distinsele doamne sunt atât de supraegale cu bărbații, de ce nu pot primi un pumn în mufarină la nervi? Exact același lucru pe care i l-ai face și unui bărbat care te agresează/enervează, de ce nu i-l poți face unei femei, egala ta? De altfel, indienii au fost cu mult înaintea mea și au lansat un film foarte, dar foarte fain.
Voila.

Vă rog să nu înțelegeți că eu recomand ca femeia să fie bătută, pentru că știe ea de ce. Dimpotrivă, îi urăsc profund pe oamenii care o fac și i-am exclus din viața mea în mod obsesiv-compulsiv când am auzit de asemenea fapte.

Doar că aș vrea să știu cum se împacă truismele cu Femeia, conduce, Am penisul pe interior, Vaginul înseamnă Victorie și alte bălărisme cu Te rog, nu mă lovi, sunt o ființă delicată, ce nu trebuie atinsă nici cu o floare.

Eventual cu un ghiveci.