Zicea cineva ieri că țara arde, iar eu sunt ocupat să scriu despre frunze-n vânt. Dragnea face și drege, psd face și drege, Firea fură și drege și tot așa, iar ocupația mea e să scriu despre viața mea frumoasă, familia mea frumoasă, câinele meu frumos etc.

Știți, zilele astea e în dezbaterea parlamentului inițiativa celor 3 milioane de retarzi, care cer îngrădirea drepturilor altor oameni, pentru că așa le-a spus lor mesagerul pe pământ al zeului ce le ghidează viața. Nu ar fi mare brânză, știam de asta de anul trecut, asta e, nu ai ce să faci, suntem o populație majoritar idiotică și înapoiată, chiar dintre voi sunt mulți, majoritari chiar, cei ce cred că e normal ca majoritatea din jur să decidă cu cine te fuți, cu cine te însori sau cu cine te ții de mână pe stradă.

Dar mă uit cum, în parlament, e o emulație generală întru îndeplinirea dorinței populare, pentru că, nu-i așa, dacă poporul a dorit asta, trebuie să satisfacem dorința poporului. Nu contează, PDS, PNL, USR, Cioloș, toată lumea are o chestie cu familia tradițională și cu legiferarea locului în care românul își poate băga minusculul organ sexual. Ba chiar sunt și voci care dau cu interzicerea avortului (în paranteză fie spus, fantastic ce bine a prins printre idioți propaganda cu cele 20 de milioane de avorturi și cum viața pretioasa și alte kkturi) și cu o nouă generație de decreței. Normal, desigur, cu ajutorul sfintei biserici. Desigur, nimeni nu zice nimic despre dorința populară exprimată PRIN VOT, de a reduce numărul de parlamentari la 300. Aia nu e importantă, a trecut.

Pur și simplu mă declar învins. Nu am pentru cine să lupt. Ieși în stradă, scrii, faci chestii, mobilizezi oameni, miști mase, cu scopul de a schimba ceva, cu scopul de a aduce la putere pe cineva mai bun, mai curat, mai normal.

Ce faci atunci când de fapt nu ai pe cine să aduci la putere, pentru că toți fac parte din aceleași zoaie balcanice? Pentru cine să scriu, pentru cine să scot în stradă oameni? Pentru PNL-ul lui Gorghiu? Pentru Nicu Șordan? Pentru Cioloș, care s-a declarat și el adeptul familiei tradiționale?

Serios, faza cu toți sunt la fel devine pregnant vizibilă. Și da, mă refer la mizeria asta cu interzicerea legăturilor oficiale de orice fel dintre persoanele gay. Pentru că idioții români înțeleg că gayii și-o trag altfel, ceea ce e rău. Și cam atât. Homosexualii nu pot avea familiile pe care și le doresc, pentru că BOR, prin vocea cretinizată de cei 25 de ani de religie școlară a untermenschilor români, a decis că nu poți avea familie în românia decât pe modelul ortodox. Oamenii aceia nu au dreptul la familie, la moștenire, la simplul acces într-un salon de spital unde îi este omul iubit. Pentru că se fute în cur, deci nu e familie.

Și îmi este din ce în ce mai clar că tăvălugul acesta de prostie scolastică este de abia la început, iar ce avem acum e doar vîrful aisbergului ce va să iasă din străfundurile întunecate de misticism ale acestei adunături umane.

Așa că nu, nu am chef de scris despre nimic politic. Spălați-vă pe cap cu toții, dați-vă copiii la religie, deși sunteți atei, ca să aibă medie mare, căsătoriți-vă religios, că așa se face, botezați-vă copiii, ca să nu supărați părinții. Scăldați-vă în mocirla pe care v-ați creat-o.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.