Bine, probabil are legatura si cu kilul de tuica ce zace in mine acum. Dar o sa o spun.
Ma uit in feed reader, de zece minunte. Pentru ca am multe bloguri in feed.
Frate, nimic interesant. Zici ca s-a rasturnat caruta cu ineptii pe plantatia blogosferica romana. Adica, nu e normal, sa nu am ce citi nicaieri.
Groparul bate campii cu nustiu ce chiloti. Clara lipsa de orice, nu doar de inspiratie. Gogu Kaizer face premii, care sunt niste aiureli de ti se rupe in balanganeala. Deja a devenit opusul lui funeah. Lacrimogen.
Chinezu o aureste de vreo saptamana numai cu articole cica politice, dar care isi pierd miezul inca din titlu, andreeanum a inceput sa il lase tot mai des pe G. sa presteze, iar rezultatul sunt niste articole lalai si cam fara sens, muffin are doua probleme consecutive, ba cu dimensiunea anusului, ba cu dimensiunea pizdei, de incepi sa te intrebi de ce pizda masii mai ai blogroll-ul ala.
Bai oameni buni, voua chiar v-au disparut ideile bune? S-a dus naibii blogosfera, si a aparut semijurnalismul neprofesionist practicat moca?
Ce dumnezeu aveti?
Treziti-va naibii la realitate….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.