Absolut fiecare tip care da cu scartza scartza la o gazeta se crede indreptatit sa emita judecati de valoare despre bloguri.
Judecati, in opinia sa, de valoare.
In general, aberatiunile de acest gen se situeaza in limita “jurnalele online sunt pe moarte, bloggerii sunt manipulabili, nu este publicitate pe bloguri pentru ca pe bloguri se injura”.
Cu aceasta ultima afirmatie am eu ceva.
Se incetateneste ideea ca firmele nu vor sa aiba de-aface cu blogurile, pentru ca blogurile sunt niste cloace fetide, ce mustesc de injuraturi la fiecare pas.
Asa sa fie oare?
Voi, cei peste 2000 de oameni care cititi acest blog, zilnic, sunteti de parere ca e o cloaca fetida? Ca injur murdar si grotesc, la fiecare propozitie ce-o construiesc?
Nu dragi “ziaristi”. Noi nu suntem conformisti. Nu noi. EU. Bloggerul Arhi nu e conformist. Nu accept sa imi public slovele, inepte sau nu, sub comanda unui oarecare. Da, imi vand unele articole. Dar nu imi vand un crez de viata.
De aceea se injura pe bloguri. Pentru ca noi nu suntem ziaristi. Nu tindem sa fim asa ceva. Noi, EU, ne exprimam opiniile de oameni. Oameni simpli, nu basinosi gen Bussines Standard, hotznews sau alte repere de marca ale snobismului vandut pana la ultima centima.
Iar eu, ca om simplu, prefer sa il bag in pizda masii pe boul de Tariceanu ca fura prin taxa auto, decat sa imi exprim dezacordul de principiu fata de principiile politicii sale fiscale.
Asa ca, daca asta este standardul pentru care ar trebui ca arhiblogul sa castige din publicitate mai mult decat acum, adica lipsa injuraturilor din inima, inseamna ca voi muri sarac.
Pentru ca aici intotdeauna se va gasi un “pizda ma-tii” spus cu sete…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.