A ieșit ieri pe surse cum că DLAF a trimis la dNA dosarul în care Dan Barna ar fi acuzat de diverse mânării cu fonduri UE. E ușor dubios, oricum, DLAF nu a zis niciun nume, dar presarii au găsit repede cum că ar fi vorba de acest mândru stejar gol pe dinăuntru.

Dan Barna a ieșit cu o declarați gen Să așteptăm, să vedem, eu nu am fost înștiințat oficial, se pare că nu e vorba de mine blabal. Miza este, desigur, stindardul asumat de către USR+, fără penali în funcții publice. Practic, Dănuț ar trebui să demisioneze din toate funcțiile deținute public, pentru că asta au cerut ei tuturor celorlalți, nu condamnări sau ceva, ești cercetat, demisia și pleacă.

După care au venit fanii:

Cât de din miezul prostiei infinite este asta. Ai fi tentat să crezi că e doar un postac, dar postacii sunt mai inteligenți decât fanii adevărați, pur sânge, deși contul pare fake af. Dan Barna, te iubim, ***ă-te pe noi, nu contează că ai furat, oricum ai furat mai puțin decât PSD.

Și după aia vă mirați că suntem zi de zi în marasm.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.