Ce credeți că face un guvern care are o întreagă categorie de bugetari, profesorii, extrem de supradimensionată, îmbătrânită, cu mulți profesori pe materii complet irelevante pentru aceste vremuri și cu metode de predare ce frizează prostia și comunismul, cu sindicate care țin înlănțuite angajările și posturile și cu inspectori școlari politizați, care fac doar ce li se transmite de la centru?

Numarul de ore pe care elevii il vor petrece la scoala va creste cu doua ore pe zi. Incepand cu anul scolar 2017-2018, noul plan cadru pentru invatamantul gimnazial prevede ca elevii din clasa a V-a vor sta cu cel putin doua ore mai mult la scoala, urmand sa aiba 28 de ore pe saptamana. Adica o medie de 5,6 ore pe zi

Citește mai mult…
Și iată cum, dintr-un foc, ai rezolvat problema. Avem prea mulți profesori și prea puține ore? Nu e problemă, facem mai multe ore. Pentru că, nu-i așa, de asta are nevoie învățământul românesc, de mai multe ore.

Cum și împotriva cui să lupți? Unde să protestezi? E ca atunci când spitalul îți omoară mama și tu trebuie să plătești taxă la colegiul medicilor, ca să analizeze problema și EVENTUAL să îi dea un avertisment medicului respectiv.

Și da, decizia e luată de mult prea lăudatul guvern Cioloș.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.