Gabriela Firea, poziţie publică privind interzicerea avortului: Susţin cu tărie dreptul femeilor de a decide pentru viaţa şi corpul lor! Nu aşa vom creşte natalitatea, interzicând drepturi. Nu mai vrem încă o generaţie a decreţeilor!
Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a prezentat vineri o poziţie publică privind interzicerea avortului, dezbătută în această perioadă în Statele Unite ale Americii. Ea spune că susţine cu tărie dreptul femeilor de a decide pentru viaţa şi corpul lor şi militează pentru drepturile femeilor, ca ele să ia decizii pentru propria viaţă şi pentru propriul lor corp. Nu aşa vom creşte natalitatea, interzicând drepturi. Nu mai vrem încă o generaţie a decreţeilor, mai spune Firea.

”Susţin cu tărie dreptul femeilor de a decide pentru viaţa şi corpul lor! Militez pentru drepturile femeilor, ca ele să ia decizii pentru propria viaţă şi pentru propriul lor corp. Nu aş mai fi vorbit pe acest subiect, pentru că mi-am spus opinia clar la audierea din Parlament pentru funcţia de ministru. Având în vedere discuţiile din spaţiul public, cu privire la interzicerea avortului în alte state, reafirm ce am spus: femeile trebuie să aibă acces la servicii medicale de calitate, de consiliere, de îndrumare, astfel încât, împreună cu familiile, cu persoanele apropiate, cu duhovnicul să ia cea mai bună decizie în viaţa lor”, a scris Firea pe Facebook.

Fara comentarii

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.