Unul din argumentele hipsterilor cu panseluțe și pălărioare de la proteste, atunci când taica Iohannis a numit noul premier, în persoana Vasilicăi, a fost Ce voiați să facă?? Ce? Dacă refuza, îl suspendau și treceau legile justiției! Să așteptăm, pentru că va lovi decisiv, la Curtea Constituțională.

Sărmanii troscotari, adânc cunoscători într-ale justiției, nu știu că CC este formată din judecători și reprezentanți pesediști, conduși de târf relația personală a lui Dragnea, Valer Dorneanu.

Curtea Constituţională îi ajută pe parlamentarii acuzaţi de conflict de interese până-n 2013. CCR a declarat constituţională legea care prevede exonerarea acestor aleşi de orice vină.
„În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu majoritate de voturi, a respins ca neîntemeiată obiecţia de neconstituţionalitate formulată şi a constatat că dispoziţiile legii criticate sunt constituţionale în raport cu criticile formulate”

Voi, tâmpe mase manevrabile, chiar credeați că se va trezi în Dorneanu un puseu de dreptate și va respinge legile ce îi absolvă colegii și șefii? Serios, atât v-a dus pălărioara? Cum ziceati? Ca Johannis i-a platit cu sec? Ca i-a dat sah mat lui Dragnea? Cel mai penibil blat. Si rezultatul?

Iată, nu le-au respins. Nici pe celelalte, decât articole parțiale, stupide și fără legătură cu problema reală, exonerarea lui Dragnea și compania. Urmează și restul, bieți naivi, oameni care amenințați niște mafioți cu proteste prin care îi priviți lung, în tăcere. Vă vedem, adică.

Și ei vă privesc lung, în tăcere și vă răspund:
Ni se rupe.