• Cabral s-a gândit să îi arate nevesti-sii unde îi e locul în gospodăria comună. Prin urmare, a reușit să doarmă pe preș, fix de Valentine s day. Asta e, cum ți-așterni, așa adormi.
  • Tudor Galoș sesisează foarte bine rezultatul automatizării din sistemul birocratic al diverselor intreprinderi și corporații. Dispariția mutrelor acre de la ghișeuri, mutre care practic își pierd sensul de a fi și sunt nevoite să intre pe piața reală a muncii, acolo unde nu vor fi în stare nici să susțină un interviu mai de doamne-ajută, necum să mai și intre.
  • Adrian Călărașu descoperă, cu talent monstruos, sacrificiile pe care le face un bărbat, doar pentru dragostea pură și neîntinată a unei femei.

    Bărbatul care iubește trebuie să aibă un telefon cu o baterie cu autonomie extrem de mare. Trebuie să fie tot timpul în alertă maximă, pentru că nu va ști niciodată când va fi sunat de urgență că acasă s-a terminat șamponul, că i s-a rupt o unghie, că a înflorit magnolia din față blocului sau, Doamne ferește, că și-a pierdut pisica prin garsonieră.

  • Cristina Săvulescu face o analiză a femeilor din 2013 A.D. Din păcate pentru ele, respectivele ies cam șifonate.

    Din cauza propriilor judecăți ați ajuns să vă ascundeți poveștile de iubire prin apartamente și cafenele obscure, vă e teamă să acceptați o invitație la cafea a vreunui bărbat care vă place, vă consumați iubirea prin mesaje și vă e teamă să vă țineți de mână în public.

  • Cam atât. Din păcate, pe bloguri nu se scrie nimic. Nu vine din urmă nimic, nu sunt articole, nu e nimic. Nu am ce să promovez, iar vechea gardă e deja sătulă de atâta promovare.