eftimie-raul

Eftimie. Unul din cei mai inteligenți și mai spontani oameni pe care îi cunosc. Un om care te poate umili cu nesimțire într-o conversație directă, dacă are chef, sau care îți dă haina de pe el și berea-i din pahar, dacă plouă, ți-e frig și nu ai chef să îi auzi elucubrațiile.

Eftimie a scris o carte SF, Arhanghelul Raul. Zic mai mulți din cei ce au citit-o pe sub mână, că ar fi o carte bună. Nu mă pronunț, dar știu că Eftimie e urmașul lui Vlad Mușatescu, deci ceva, o rămășiță de talent acolo tot o avea. După scandalul pe care deja l-a generat în comunitatea SF, cu tupeul și lipsa de conformitate caracteristice, cred că promite a fi bună.

Aveți șansa să faceți precomandă la ea. Vă zic sincer, e posibil să merite. Aș fi extrem de fericit ca după Abația lui Doboș, să mai avem MĂCAR un scriitor român de science fiction, în afară de erotomanii care, cat și realizatorii de filme românești, se învârt atât de mult și de filozific în jurul pietrei filozofale, încât o tranformă în jir.

Eu am comandat. Dacă nu vă place, veniți aici, puneți poză cu voi și cu cartea și vă las să comentați ce doriți la adresa mea. Vedeți, ATÂTA încredere am în el, în răul arhanghel al internetului…

arhanghelul-rau