alina-gorghiu-bogdan-olteanu

Serios, după o îndelungată chibzuință, am ajuns la concluzia că este singura explicație posibilă. Și chiar nu glumesc. Dacă ne uităm că a făcut sex, de când e în viața politică, numai cu PSD-iști, iar acum e măritată cu un fost ministru al guvernului Ponta, parcă nu mai devine așa de improbabilă ideea că e un cal troian în PNL, nu?

Practic, nu există altă explicație pentru deciziile sale de un cretinism absolut. După tentativa de a o înregimenta pe găina beată a pipițelor care prezintă chestii la tv, și anume Denise Rifai, acum supervizează candidatura pe poziția 1, în Baia Mare, a mamei primarului penal al orașului, Viorica Cherecheș. Mamă care face parte și ea, nu-i așa, din dosarul de la DNA al fiului, doar așchia nu sare departe de trunchi.

Poate nu știați, dar mama domnului Cherecheș i-a donat fiului, în 2008, 1.5 milioane de euro, ca să aibă bani de cheltuială în campanie. La urma urmei, medicii sunt foarte bine plătiți în românia și au de unde, asta e clar. Asta pe lângă mizeriile făcute împreună cu soțul, la romsilva, pe lângă mânăriile făcute în Baia Mare, cu construcții ilegale aprobate pe sub mână de consilierii locali și oprite doar prin instanță și DNA.

Deci da. Este foarte bine că PNL își asumă astfel de candidați, prin vocea Alinei Gorghiu, mâna moartă a lui Victor Ponta. Astfel în sfârșit, și acest partid istoric se va duce, lângă PNȚ-CD, acolo unde îi e locul.

Adică dracului.