A murit Cornelia Catanga, o cântăreață de manele, de COVID. Cornelia Catanga nu credea în existența bolii, ea știa că e o gripă ușoară și, că, de fapt, nu mori de COVID, ci mori de bolile alea nasoale pe care le avea și oricum mureai din cauza lor. Cornelia Catanga a crezut în campania de dezinformare dusă de Adina Alberts, felcerița criminală care făcea așa zise studii despre ivermectină, pe banii clienților și se trata, ați ghicit, cu ivermectină.

Motiv pentru care a și murit. Având în vedere că există o trasabilitate directă între acțiunile Adinei Alberts de promovare a ivermectinei și moartea Corneliei Catangă, cum ar fi dacă puitoarea de silicoane ar face niște vizite prin beciurile poliției, pentru că, din cauza ei, a murit minim un om? Vă dați seama că despre Catanga am aflat pentru că era celebră, dar câți or mai fi murit din cauza sfaturilor bine intenționate ale unei felcerițe fără nicio legătură cu medicina de genul?

Urmăriți clipul în care își recunoaște singurică vina. Pe la minutul 30 începe să mănânce căcatul cu ivermectina, dar e interesant cum explică și cât de nasoale sunt vaccinurile, legea vieții, lucruri de astea care te fac să te gândești cum rahat a ajuns cineva în cabinetul unui asemenea malpraxis umblător?