Azi unii din noi sarbatoresc, altii comemoreaza activitatile oarecum distructive de pe 11 septembrie 2001. Activitati care au lasat o umbra neagra peste umanitatea ultimului deceniu.
Cu ce am ramas de-atunci?

Cu lucruri de genul asta:


Fake TV – No Plane Hit The WTCFor more funny videos, click here

Ce spune in acest film?
In esenta niste lucruri de bun simt. Cum ca la filmarea celui de-al doilea avion ce a penetrat turnul doi, se vede clar cum avionul intra ca in branza in cladire. Lucru oarecum imposibil, avand in vedere ca totusi acea cladire era din otel. Macar aripile si coada, si tot s-ar fi deformat putin. Alt lucru interesant ar fi ca s-a incercat repetarea acestei filmari din acelasi loc, si nu este posibil. Din acel unghi, cladirile sunt obturate de copaci, deci practic filmul nu putea fi facut. Vocea tipului din fundal, cel cu „Oh, my god etc” se aude pe fimarea de la un post TV dupa cateva secunde de la explozie, pe cea de la CNN la cateva zeci de secunde. Desi e aceeasi filmare, cu aceeasi voce.
Nu mai vorbim de sansele minime ca doua cladiri sa implodeze si sa se darame cam in acelasi timp,din aceleasi cauze.

Sunt multe semne de intrebare legate de acest eveniment. Le-au zis si filmat multi, nu e nevoie sa le mai repetam.
Ce a pierdut america la 11 septembrie?
Doua turnuri vechi, care oricum erau asigurate. Firmele din turnuri, iarasi, aveau asigurari. Deci, pe langa aceste pagube materiale, a mai pierdut vreo 3000 de vieti omenesti.
Ce a castigat?
Pai, una peste alta, tot petrolul din Iraq si Afganistan, pentru ca, nu-i asa, trebuiau gasiti niste vinovati. Deci practic au cea mai mare rezerva din lume de petrol si gaze naturale, obtinuta cu investitii minime. Iarasi, rolul de jandarm mondial, autoasumat, si dreptul, la fel de autoasumat, de a ataca orice tara din lume, daca ei presupun ca adaposteste teroristi.
Posibilitatea de a testa toate armele pe care le tot dezvolta in laboratoarele proprii, ar fi alt castig.
Dreptul de a instala minunatul scut antiracheta, desigur, contra terorismului, scut cu care ar avea informatii si posibilitatea de a atata de oriunde, oricand, orice tara.

Sunt ceva avantaje,, obtinute doar cu vietile a trei mii de nestiutori, care se aflau la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit, nu-i asa??

LE: O replica de mult simt de la Rezistenta urbana