Astfel, prin HG nr. 101/2011, HG nr. 314/2011 și HG nr. 403/2011 s-a aprobat suplimentarea bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2011 din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2011, cu suma totală de 36.000 mii lei, la capitolul 67.01 „Cultură, recreere și religie”, titlul 59 „Alte cheltuieli”, pentru Secretariatul de Stat pentru Culte pentru Catedrala Mântuirii Neamului din București, pentru susținerea cultelor și, respectiv, construirea Așezământului românesc de la Ierihon, Israel.“

Deci BOR face hotel în Israel, pe banii mei. Dați cu larghețe de Boc, poate poate va reuși să câștige alegerile. N-a fost să fie. Nu e problemă, că preia Ponta sarcina, și el are nevoie de noroc în alegeri și preoți care să răspândească cuvântul Domnului (premier) pe la țărani.

Dar nu asta este ideea centrală. Nu, doamne păzește.
Am aflat de asta de pe un cont de facebook, al unui domn tare simpatic.

Priviți vă rog, comentariile și urmăriți-o pe cireșica

 

Ciresica M. Micu Dincolo de orice comentariu ar trebui sa ne respectam religia! Ortodoxia este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la Dumnezeu! Sa facem distinctie intre oameni si sa nu condamnam biserica, nu avem acest drept.

Să nu condamnăm biserica. Ea, biserica, e un porumbel alb în cioc, care șade departe de durerile noastre. Nu, nu e formată din leprele care o împart în lume. Nu, biserica e un ideal. Să îl lăsăm pe dumnezeu să judece.

Multă lume lentă mental.
Prea multă.

Via Ghimpele.