Ca în fiecare an, începând cu 2011, aseară am fost prezent in corpore la lansarea iPhone 6S de la magazinul Vodafone de pe Lipscani 27. Multă lume, friguleț, dar, ca de obicei, plin de oameni curioși. Ba chiar am remarcat un tip în scaun cu rotile.

Pe o notă haioasă, aseară s-a dat ca premiu un iPhone, prin tragere la sorți, pentru cei ce au venit cu ceva roz la ei. Well, tipul care a ieșit prima oară la extragere a avut un super noroc și super ghinion. Pentru că nu era acolo, din nefericire pentru el. Prin urmare, a fost extras un alt norocos. M-a durut puțin inima.

Lansările au fost în 15 orașe din românia, inclusiv Cluj, de unde avem și niște poze.

La București, în culise a fost colegul Cabral, care s-a ocupat de entertainuitul poporului prezent, însoțit de mine, care am filmat pentru un proiect propriu și de încă câteva persoane importante din online. *

Well, a fost haios, mi-a plăcut emulația care se declanșează în jurul unui asemenea eveniment. A fost haios inclusiv un tip care trecea pe acolo cu o tavă de mici, îmbiindu-ne să cumpărăm.

Oamenii s-au bucurat, au cumpărat, și-au luat iPhone sau abonamente. iPhone 6S are o ofertă cu RED 89, disponibil la pretul de 0 Euro, iar iPhone 6s Plus la pretul de 99 euro.

Recent, Vodafone Romania a fost desemnata drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat in 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal. Informatia din raport are ca sursa 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015. Pentru mai multe informatii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.