iphone-6

Cred că nu există suferință mai mare pe lume decât a celor ce prezi an de an moartea Apple, ineficiența iOS și restul. An de an, Apple va muri, telefoanele lor nu se vor vinde, Steve Jobs a recomandat telefoane mici, Tim Cook le-a făcut mari, deci tradiție, deci și prin urmare specialiștii au vorbit, Apple nu mai e pe val.

Așa că Apple a vândut în prima săptămână peste 13 milioane de iPhone 6S și 6S Plus, un nou record de vânzări pentru ei (bine, pentru ei e cumva superfluu, nu cred că există companie care să fi vândut atâta ever).Desigur, asta a confirmat așteptările tuturor scepticilor…oh, wait…

Asta înseamnă de fapt că, în continuare, Apple generează calitate și, așa cum e și normal, cumpărători. Oh, va fi foarte interesant să experimentez funcția de adblock din el. FOARTE INTERESANT!

Vodafone aduce iPhone 6S în România pe 9 octombrie și marchează asta printr-un eveniment organizat în seara zilei de 8 octombrie, la magazinul VOdafone de pe Lipscani 27. Toată noaptea de 8 spre 9 octombrie, 15 magazine Vodafone din România vor fi deschise non stop, pentru a face față afluxului de clienți și nevoilor lor.

Precomenzile pentru noul telefon se pot face pe situl Vodafone și există și oferte pentru asta. Cu abonamentul RED 89 utilizatorii pot achizitiona iPhone 6s la 0 Euro sau iPhone 6s Plus la 99 euro.

Așadar și prin urmare, ne vedem, cu mic, cu mare, pe Lipscani, la iphonizare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.