Probabil că deja ştiţi cu toţii că monden.info a fost vândut, pentru o sumă frumuşică. Zice-se între 30-50 000 €. Cumpărător, Orlando .

Ştiţi ce e cu adevărat interesant? Că deja au apărut spammeri consacraţi ai internetului rromânesc care deja se bat cu pumnul în piept că siturile lor valorează mai mult. De ce? Păi dacă monden.info are 3 000 de unici şi s-a vândut cu atâta, situl lor, care are 10 000 de unici, cât valorează?

Desigur, nu se ia în calcul că pe situl lor scrie doar de iphone, latest cracks and hacks, angelina jolie naked şi cam toate subiectele zilei de pe google trends. Nu contează că, deşi situl lor e pe primul loc în topuri, ca număr de cititori, nu are nici un comentariu la texte, iar orice înseamnă referrali sunt ascunşi cu maximă grijă, deşi se vede că în general, best refferal este stumbleupon sau digg. Nimic din astea nu contează. Ei au trafic frate, deci au site de valoare.

Nu mă ţuţureilor, situl vostru valorează fix zero lei. Pentru că voi nu reprezentaţi nimic decât pentru google.com. La monden.info s-a muncit zi de zi, s-a stat în frig, în ploaie, pentru un articol, nu s-a spamat google cu cuvinte cheie. Iar când google se va sătura şi va schimba puţin algoritmul de afişare a căutărilor, voi veţi merge în bezna celui mai adânc neant.
Şi acolo va ajunge şi valoarea voastră.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.