coada robbie

Înainte de orice, mie nu îmi place Robbie Williams, may he rest in peace. De asta nu am fost la concert. De fapt, și de asta. Celălalt motiv este că nu îmi place ca pe banii mei, foarte mulții mei bani (un bilet la robbie, undeva la cuca măcăii, a costat 600 de lei), niște țărani cu 12 clase să mă caute și în fund, ca nu cumva să intru cu apă sau mâncare, ca să le cumpăr chestiile lor overpriced.

Dar repet, e chestie de gust, așa sunt eu, un tip comod. Sunt oameni care apreciază muzica live, feelingul mulțimii, agitația și zgomotul. Tot respectul, mi se pare foarte mișto. Dacă ești capabil să stai, să rabzi de sete și de pișu (doamne ferește de o diaree), ești un superman.

Problema apare doar atunci când tu, ca vechi pișcotar de concert, și aici mă refer strict la micuții din online, care așteaptă toate concertele sperând că vor primi și ei un bilet moka de la vreun sponsor, refuzi să îți aduci aminte că așa a fost practic la toate concertele în aer liber.

Dintotdeauna, dar ABSOLUT dintotdeauna pe organizatori i-a durut anal de plătitorii de bilet, bazându-se pe numele artistului adus și știind că oricum biletele se vând, cu sau fără multe gherete de bere sau de pișulică. Toți organizatorii, fiind ei emagic, d&D sau altcineva au fost chitiți doar pe banul rapid, organizarea fiind jenantă spre jalnică. E suficient să căutați pe blogurile sau siturile pe care le citiți și au scris despre asta. Veți vedea că e același text, diferă doar artistul.

Nu am avut apă, nu am avut acces la apă, nu am avut bere, nu am avut acces la bere, jetoanele sunt prea puține, se stă la coadă la carduri, nu putem preschimba jetoanele în bani, nu putem merge la toaletă, e prea mare coada la toaletă, sunt diabetică, a trebuit să plec, lumea e tare rea.

Serios, după ani de concerte mari în bucurești, încă nu sunteți capabili să vă faceți un mic set de reguli de mers la concert cu care să vă faceți viața mai ușoară? Muriți dacă nu beți bere în timpul concertului? Practic, din toate plângerile stupide de pe net, rezultă că majoritatea merg la concert ca să își poată lua bere scumpă. Pentru că în alea 2-3 ore de concert pur și simplu nu poți sta fără să bei o bere, se știe.

Da, știu, cei ce au fost acolo vor fi suficient de tâmpiți și vor înțelege că nu le respect dreptul lor de a cumpăra bere oriunde și la orice oră, nu că vorbesc despre a avea întâi grijă de persoana ta și după aceea de dreptatea în lume.

Fix pe același calapod cu retardații care trec pe trecerea de pietoni fără să se uite stânga/dreapta și eventual mor, pentru că e dreptul lor și, dacă e dreptul lor, ei vor dreptul lor.

Foto: George Bonea

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.