Nu stiu cum e in alte orase, dar in Constanta ati vazut ce se poarta in domeniul pasaricilor?(si spun pasaricilor fara tenta jignitoare, pentru ca deja e cuvant oficial, folosit de presedintele romaniei, nu?)

In Constanta e plin de bimbirici imbracate in iegari negri, pana la glezna, si deasupra trantita o fusta de blugi de maximum 10 centimetri. Daca se poate, in partea de sus a corpului, un tricou alb, si niste bretele asortate, iar in picioare, desigur, adidasi cat mai coloratii.

Deci eu atata risipa de prost gust nu am vazut in viata mea. Pe langa faptul ca se expun la toata lumea, ceea ce nu e deloc deranjant, dintr-un anumit punct de vedere, fetitele astea sunt hidoase. Adica ceva ca in povestea aia cu nici imbracata, nici dezbracata.

Bai femeilor, daca vreti sa umblati goale pe strada, faceti-o, ca nu e nimic rusinos. Dimpotriva, se bucura si ochiul nostru, al astora mai insurati. Dar nu va hidositi cu haine de astea de inmormantare.
Poti fi eleganta si in pasarica goala, trebuie doar sa ai putin bun gust.

LE: Maine revin cu poze de la tipa care sta pe scaun in Carrefour si vinde telefoane, iar daca o privesti din spate poti sa ii vezi anusul, de ce scurti pantaloni are pe ea. Stay tuned!

[tags]mare, vara, soare, fetite goale[/tags]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.