anaf

ANAF pune pe facebook o statistică extrem de revelatoare pentru situația economiei românești din ultimul an. Desigur, nu reușesc să scap de ideea că e un fel de tentativă de a concura cu DNA-ul Codruței, dar, la urma urmei, nu prea contează.

Remarcați puțin diferențele. Există un club care a avut încasări cu 1500% mai mari decât anul trecut. Nemaivorbind de majoritatea celorlalte cluburi care au avut încasări minim triple față de 2014. Serios, încasări mai mari cu 1500%?

Găsiți tot comunicatul ANAF de pe facebook, aici. E interesant. Aș avea totuși puțin de obiectat la miștocăreala sa evidentă. TOtuși, deși acel articol e postat de vreun auras sau cristian, socialmediamamangeri, acea agenție reprezintă statul român. Eu nu am nevoie să aud de la ei miștocăreli ieftine, ci date statistice complete și coerente, desfășurate fără echivoc.

Pentru că da, și atacatul băbuțelor care vând urzici e tot ANAF, iar minimizarea unei acțiuni în detrimentul alteia, nu o face cu nimic mai importantă. Pentru că, în constituția româniei, încă neschimbată, scrie

ART. 4
Unitatea poporului si egalitatea intre cetăteni
(1) Statul are ca fundament unitatea poporului roman si solidaritatea cetătenilor săi.
(2) Romania este patria comună si indivizibilă a tuturor cetătenilor săi, fără deosebire de rasă, de
nationalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenentă politică, de avere sau
de origine socială.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.