Am zis mai demult că voi explica de ce nu sunt de acord cu măgăria rromânească numită vot alb.
Votul alb este salvarea hoţilor şi incompetenţilor ce sunt la conducerea acestei ţări.

În primul rând, dacă mă duc acolo şi dau foaia de vot goală, voi completa procentul de prezenţă la vot. Iar domnii politicieni vor etala acest procent peste tot ia uite, oamenii sunt mulţumiţi, au venit să voteze, politica noastră este corectă. A, e foaia goală? Ce să facem, sunt destul de mulţi oameni cu IQ scăzut în rromânia şi nu ştiu unde să pună ştampila. Adică voi deveni o scuză perfectă pentru un nesimţit, lucru inacceptabil pentru mine.

Iar asta doar în ideea în care nu există fraude. Pentru că dacă există fraudă, atunci votul meu nu va fi decât un suport pentru ştampila câştigătoare de la secţia mea de votare.
Contra-argumentul naivilor pro-vot la asta ar fi că fiecare partid are reprezentanţi în secţiile de votare şi nu are cum să fie toţi murdari.

Naivilor…toţi sunt murdari, toţi sunt prieteni. Iar cea mai simplă înţelegere în cadrul unei secţii de votare este La noi câştigă al nostru sau al vostru. Toţi membrii comisiilor se pun de acord că trebuie să câştige o tabără la acea circumscripţie, toată lumea îşi ia banii şi pleacă acasă la final, fericită.

Da, ştiu, voi nu credeţi, astea sunt aiureli şi teoria conspiraţiei. Puteţi rămâne naivi în credinţa voastră, nu sunt eu cel pus să vă facă mai inteligenţi.
Pe spatele vostru trăiesc o grămadă de oameni şi de ce aş fi eu cel ce le ia pâinea de la gură.

Imagine: mangascreener

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.