da mama sunt beata

Mă gândeam că, sub acoperirea anonimatului, să ne povestim unul altuia cele mai groaznice întâlniri din viață, sexuale sau nu. Încep eu, cu întâlnirea unui prieten.

Era ăsta super îndrăgostit, 18 ani, termina liceul. Ea în clasa a noua, frumoasă și complet neexperimentată. Zicea ea. Hai să mergem la banchetul de final de liceu, hai să mergem, ăsta ultra happy, gata, will do it, ce contează că e minoră, alcoolul este viața. Banchetul se ținea acasă la un tip, singurul coleg cu părinți suficient de potenți să aibă vilă.

Ajuns acolo, deh, îndrăgostit,o ținea demânuță, vorbit frumos, stat cu capul în poala ei, ea mângâiat pe păr, șoptit cuvinte romantice etc. La un moment dat, el se duce la budî și, când se întoarce, ea nu mai era.

Caută ăsta disperat când, în întuneric, se aud niște nioțcăieli la poartă. Iese doar ca să o vadă pe tipă în genunchi, felaționând de zor pe unul din colegi. Ce faci mami? Nimic, sunt beată.

A doua zi au plecat demână. Colegul cu ea. El a plecat singur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.